Mij leren kennen?

Beautifully made clothes
for every woman
!

Magazijn Rebecca's Lifestyle

In mijn webshop Rebecca’s Lifestyle vind je vooral duurzame, kleurrijke kleding en mooie lifestyle producten met vleugje retro.

Ik zie het als mijn missie om vrolijkheid de wereld in te brengen, door kleurrijke kleding en vrolijke lifestyle producten aan te bieden. 

Stel je trekt een vrolijk gekleurd jurkje aan, dan voel je je vanzelf blijer en gelukkiger.

Ik geloof namelijk dat je die emoties dan ook uitstraalt. En wanneer je dan denkt: “Ja, ik voel mezelf in deze kleding echt heel mooi!” dan is mijn missie geslaagd!

Rebecca van Barneveld

Een paar leuke weetjes ..

Nu denk je misschien, wie is die ‘ik’ …
Mijn naam is Rebecca en ik ben 39 jaar. 
Al 19 jaar getrouwd met Ronald. 
Moeder van 6 kinderen, 3 jongens en 3 meisjes en daar zit geen tweeling bij.  
Ik ben gek op cappuccino, het liefst met cheesecake erbij. 
Maar op z’n tijd kan ik zeker genieten van een lekkere witte wijn of tegenwoordig een rode wijn. 
Ik kan me helemaal verliezen in een goed boek, een christelijke roman. Maar ook regelmatig lees ik een management boek. 
Ik vind het daarnaast heerlijk om ‘s avonds in bed met mijn laptop op een film op Netflix te kijken. 

Rebecca juni / juli 2013

Wat achtergrond info…

DOORGAAN …

Het zit in mijn bloed, ik kan niet anders. Gewoon doorgaan, ook al gaat het niet altijd even makkelijk. Deze mentaliteit heeft me bijna 9 jaar geleden enorm geholpen! Ik raakte door een voor mij onbekende auto immuun ziekte, genaamd A.D.E.M., halfzijdig verlamd en mijn spraakvermogen kwijt. Wat deze ziekte niet aantastte was mijn doorzettingsvermogen en positieve kijk op dingen. Natuurlijk tastte ik in het duister over het hoe en waarom. En dat schreeuwde ik ook uit naar God; “Waarom NU?” 

Maar ik realiseerde me dat ik daar geen antwoord op kreeg en mijn frustraties om moest zetten in acties. Ik had een gezin om voor te ‘vechten’! (Toen nog) 5 kleine kinderen die hun moeder zo hard nodig hadden. Een man die zo hard werkte om alles in goede banen te leiden. Na een aantal maanden revalideren in ziekenhuizen en revalidatie centrum kwam ik weer thuis, lopend met een stem! 

Ik ben God nog elke dag dankbaar voor dit wonder.

Eenmaal thuis ging de revalidatie keihard door! We hebben in het begin veel hulp gekregen van familie, vrienden en mensen van de kerk en school. Na verloop van tijd werd ik steeds beter in het omgaan met mijn beperkingen dat de hulp als vanzelf minder werd. 

Ik heb nog steeds mijn beperkingen, al zou je dat misschien niet zeggen wanneer je mij voor het eerst ziet of spreekt. Ik probeer dan ook altijd benoemen en benadrukken wat ik wel kan!

Zo is nu ook met mijn bedrijf Rebecca’s Lifestyle! Ik ben hiermee gestart omdat ik vrouwen wil helpen een goed gevoel over zichzelf te krijgen door leuke duurzame kleding te adviseren.
Of misschien wil je jezelf een keer verwennen met vrolijke lifestyle artikelen, en kan ik je daarbij helpen! En dat willen we toch allemaal wel eens 😉

Door mijn persoonlijke ervaringen met de kleding en de lifestyle artikelen die ik verkoop wil ik graag op mijn positiviteit overbrengen op mijn klanten.

Mag ik jou hierbij ook adviseren?

Persoonlijk advies? Stuur een berichtje naar Rebecca's Lifestyle!

Wil je graag persoonlijk advies?

Stuur een berichtje naar Rebecca’s Lifestyle!
Via info@rebeccaslifestyle.nl
of Whatsapp 06-51388033