Ruilen en retourneren

Niet goed? Geld terug!

Ik behandel je bestelling en de levering daarvan met veel zorg. Mocht een ontvangen artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Je dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. 
Het artikel dient in originele staat en bij voorkeur in de originele verpakking geretourneerd te worden. 
Na ontvangst van je retour boek ik het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele bezorgkosten, uiterlijk binnen 14 dagen terug. 
De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen. 
Indien de uiteindelijke orderwaarde na een gedeeltelijke retournering onder de gratis verzending grens van € 125,- komt, worden de verzendkosten van de oorspronkelijke zending alsnog automatisch in mindering gebracht op het retourbedrag. 
Alle aangeboden artikelen worden in onze webshop zo volledig mogelijk beschreven en zo waarheidsgetrouw mogelijk getoond. Foto’s en dus ook kleuren kunnen echter afwijken van de werkelijkheid.

Artikelen die niet geruild of geretourneerd kunnen worden:
– Reeds gedragen of gewassen kleding;
– Artikelen met gebreken die door de koper zelf geprobeerd zijn te herstellen;
– Artikelen waaruit het label verwijderd is;
– In opdracht bestelde artikelen die geen gebreken vertonen.

Hoe kun je retourneren?

Stap 1: Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@rebeccaslifestyle.nl onder vermelding van het ordernummer en artikelnummer(s). 
Wil je mij helpen door de reden van je retour aan te geven (niet verplicht)? Je hoeft niet te wachten op bericht van mij, je kunt je retour direct terug sturen (mits binnen de retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van je pakketje).

Stap 2: Retourneer de betreffende artikelen, stuur de pakbon mee en geef daarop aan welk(e) artikel(en) je terugstuurt. Kun je om welke reden ook de pakbon niet mee terugsturen, zorg er dan in elk geval voor dat je jouw naam en het bestelnummer duidelijk vermeld zodat het voor mij duidelijk is dat de retour van jou komt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Het retouradres vind je onderaan deze pagina. 
Let op: Een retourzending is op eigen risico, dus bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld!

Eventueel kun je gebruik maken van het Herroepingsformulier maar dat is niet noodzakelijk.

Wil je een artikel ruilen?
Hanteer dezelfde procedure als bij een retournering en bestel het artikel opnieuw via mijn webshop.

Vragen of klachten?
Stuur mij een bericht en ik antwoord zo spoedig mogelijk!

Retouradres:

Rebecca’s Lifestyle o.v.v. Retour

Oude Hoevenweg 87

7671 PH Vriezenveen

Tel: 0031 (0)6 51 38 80 33