Verzenden en betalen

Betalen
Bij online shoppen staat veiligheid voorop. 
Ik hanteer een minimum orderbedrag van € 25,- na het verrekenen van eventuele kortingen en exclusief verzendkosten.
Je kunt bij mij daarom kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

– iDEAL
– PayPal
– Klarna (Achteraf betalen)
– KBC/CBC 

Verzending
Ik maak gebruik van PostNL pakketservice en de daarbij behorende levertijden. Mocht PostNl om wat voor reden dan ook de beoogde levertijd niet halen dan communiceer ik dit naar je via de mail. 

Artikelen met een langere levertijd
Wanneer er bij je bestelling artikelen zitten met een langere levertijd, dan wordt dit altijd vermeld. Ik verzend dan je volledige bestelling op het moment dat deze compleet is. Heb je de andere artikelen eerder nodig, neem dan even contact met mij op.

Administratie- en verzendkosten
Ik hanteer een vast tarief voor de administratie- en verzendkosten. Bestel je binnen NL voor een bedrag boven de € 125,- dan neem ik de verzendkosten geheel voor mijn rekening.

Vaste verzendkosten Nederland: € 4,95
Verzendkosten België en Duitsland: € 7,95

Order- en verzendbevestiging per e-mail
Van elke afgeronde bestelopdracht krijg je een automatische orderbevestiging per e-mail. De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft alleen aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat ik je order goed heb ontvangen. Zodra je bestelling ter verzending is aangeboden ontvang je een bericht met de track & trace code. Een enkele keer worden deze automatische bevestigingen tegengehouden door het spamfilter, dus heb je niets ontvangen, check dan eerst even je spambox.